Työsilppua

Huomenna tapaan Heikki Kovalaisen kolmannen kerran neljän päivän sisään. Sunnuntaina olimme kollegan kanssa tekemässä Kovalaisten klaanille kevyttä iltameikkiä ja kampauksia perhejuhlan kunniaksi. Hyvin mukavaa porukkaa, ja kaikilla mielettömän siniset silmät ja paksu tukka. :)

Tänään tuli ex tempore kutsu töihin hotelliin, jossa Heikki teki lyhyessä ajassa mainosspotin. Hän oli itse tarkka oman suorituksensa kanssa ja lopputulos näytti hyvältä. Ja kolmas kerta toden sanoo; juuri tuli viestiä, että vielä huomenna kuvataan parin tunnin juttu, jossa Heikki pääosassa.

(Otin itse asiassa pari kuvaa setistä, mutta onnistuin äsken jotenkin soheltamaan niin, että kaikki kuvat ensin hävisivät kamerasta, ja kun kaivoin ne tietokoneen roskiksesta, ne olivat korruptoituneet. C’est la vie.)

Aikaisemmin päivällä sain tilauksen huomiseksi eduskuntaan, jossa eräälle kansanedustajalle piti tehdä meikki. Se tosin peruttiin tunti myöhemmin, joten näin nämä aikataulut välillä elävät… Huomenna on myös KaksiTvå -muotinäytös Kaapelitehtaalla. Ensimmäiset mallit tulevat klo 14 paikalle, mielenkiintoinen ilta varmasti luvassa. :)

Tein hetki sitten häämeikin koemeikin, jossa morsian halusi käyttää ainostaan Dr. Hauschkan tuotteita. Hänellä oli niitä mukanaan, ja käytin kiltisti hänen omaa meikkipohjaa, aurinkopuuteria ja poskipunaa. Lisäksi laitoin hieman väriä kulmiin, vedin silmiin rajaukset ja levitin vaaleaa luomiväriä luomille, kuten hän toivoi. Pohja oli aivan liian tumma, mikä teki lookista tunkkaisen, ja neuvoin häntä ostamaan vaaleamman pohjan.

Katselin lopputulosta, ja oli ihan pakko todeta, että mielestäni minusta ei tässä hommassa ole lisäarvoa. Jos olisin saanut vapaat kädet olisin tehnyt melko erilaisen meikin, mutta näin ollen päädyimme siihen tulokseen, että hänen kannattaa tehdä häämeikkinsä itse. En halua ottaa maksua siitä, että suoritan paint by numbers toisen meikeillä, varsinkin jos ne ovat mielestäni hieman väärän värisiä tms. Mutta olen varma, että hän saa itselleen tehtyä juuri sellaisen meikin kun haluaa. Pääasia on, että itse viihtyy ja on tyytyväinen! :)