KaksiTvå muotinäytös

KaksiTvå järjesti ensimmäisen muotinäytöksensä, ja hienolta näytti! Upeita vaatteita ja hyvin järjestetty show.


Pääsimme sisälle Teatterimuseoon klo 14 jolloin ensimmäiset mallit tulivat, ja valmista piti olla klo 19 kun pressinäytös alkoi. Varsinainen näytös oli klo 21. Malleja oli 13 ja aikaa 5 tuntia, eli jokaiselle mallille oli n. 20 minuuttia aikaa tehdä hiukset ja meikki, joten piti oli yksinkertaisia ja nopeita ratkaisuja.


Malliesimerkki ;)

Yksin ei olisi millään ehtinyt, mutta onneksi sain apua. Tapasin Innan puoli tuntia ennen ja kävin nopeasti läpi mitä olin suunnitellut. Mietin, että voisimme vaihdella ja tehdä vuorotellen maskia ja hiuksia, mutta käytännössä oli sen verran tekemistä, ettei ehtinyt neuvoa joten loppujen lopuksi tein meikit ja Inna laittoi tukkaa. Hyvin sujui.


Pitsisabluunan esittelyä?

Mallien lisäksi kaikki “wannabe ballerinat”, jotka esiintyivät ennen varsinaista showta, tarvitsivat apua irtoripsien kiinnittämisessä. Naismalleille lakattiin myös kynnet tummanruskeiksi, onneksi osa lakkasi itse. Olin pyytänyt heitä ottamaan omat mascarat mukaan, mikä säästi meiltä hieman aikaa, ennen irtoripsien kiinnittämistä.

Kun kaikki esiintyjät olivat valmiita, oli kyllä hienoa istahtaa yleisön joukkoon, avata siideri ja katsella mitä tuli tehtyä. :)


Kuva: Jutta moi!

Ennen seuraavan näytöstä oli hetki aikaa hengähtää ja syödä, ja sitten korjasimme vielä huulia, maskeja ja tukkaa tarpeen mukaan.


Koukkusormi-meikkaaja? ;)

Virallinen valokuvaaja oli napannut myös kasvokuvia malleista, tässä esimerkkejä:


Kuva: Kai Kuusisto


Kuva: Kai Kuusisto


Kuva: Kai Kuusisto