Iloa purkista

Saatan olla aika tylsä kosmetiikkakäyttäjä, käytän samoja tuotteita kunnes kyllästyn tai iho vaatii jotain muuta.

“Don’t fix it if it isn’t broken”?

Välillä innostun kuitenkin shoppailemaan, sekä meikkejä, että ihonhoitotuotteita, ja silloin saatan käyttää paljonkin aikaa hyllyjen tuijotteluun ja tuotteiden hiplailemiseen.

Kevät varmasti aiheuttaa jonkinlaista uudistusintoa, ja keksin käydä katsomassa mm. Body Shopin tarjontaa. En ole tainnut käyttää mitään heidän tuotteitaan vuosikausiin, mutta nyt ihastelin body buttereita ja ostin itselleni kaakaontuoksuisen sellaisen. Nam.

Vappuna tuli lilluttua lämpimässä paljussa vaikka kuinka pitkään, ja sen jälkeen iho kaipaa normaalia enemmän kosteutta. Voi kun vielä saisi metsän ja savun tuoksua purkissa… nyt on niin kesä mielessä. :)

Tällä hetkellä piristyn myös Body Shopin Warming Mineral Mask puhdistavasta naamiosta ja Aloe Vera -sarjan tuotteista (kuorintavoide, seerumi ja päivävoide). Iho näyttää tykkäävän, ajattelin kokeilla vielä saman sarjan naamiota. Näköjään Vogue-lehti suosittelee sitä, mikäs siinä.

Mahtavaa kun blogeja on nykyään joka lähtöön, ja voi lukea arvosteluja ja tutustua tuotteisiin etukäteen, laittamatta rahaa hukkaan. Eksyin tänne lukemaan hyviä asioita vanhasta, tutusta Dermosil-merkistä, ja innostuin samantien tekemään tilausta tuotteista, joita en ole aikaisemmin kokeillut.

Hulluilta Päiviltä hankin mm. Kanebo Sensai nestemäisen eyelinerkynän. Kynässä on sivellinpää ja rajaukset piirtyvät helposti, lisäksi siihen saa ostaa väriä täytepakkauksina, joten varsinaista kynää ei tarvitse vaihtaa. Hieno homma.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, menin back to basics ja ostin Joe Blascon Ultra-Pro Cake Mascara. Ennen vanhaa kakkumascara oli ainoa vaihtoehto, ja nyt olin hieman skeptinen, mutta kokeilin sitä ja ripset näyttivät aika hyviltä… Tämä voisi olla hyvä juttu pakissa, pitää vielä kokeilla miten se pysyy jos sekoittaa tuotetta vedenkestävään fiksatiiviin, eikä pelkkään veteen.