Kalenteri = aivot

Minulla oli epämääräinen merkintä tänään kalenterissa, jossa luki ainoastaan “häämeikki?” ja kellonaika. Hermostuttavaa, vaikka kyse on ilmeisesti ollut jostain alustavasta kyselystä, johon ei olla palattu. Olin lähdössä asioille, mutta jouduin kuitenkin odottamaan kotona sen aikaa, että kyseinen kellonaika tuli ja meni. Jos puhelin olisi soinut, että “miksi et ole täällä?”, olisin napannut pakit kainaloon ja hypännyt taksiin. (Heti kysyttyäni missä pitäisi olla… ;)

Näin ei toki käynyt, mitään ei kuulunut. Mutta yritään olla merkkaamatta asioita kalenteriin jos ne eivät ole suht. varmoja. Tai ainakin joku nimi, paikka ja puhelinnro ois hyvät…

Onneksi tällaisia tapauksia on harvoin. Kirjoitustilanteessa varmaan kuvittelee, että muistaa, mutta ei sitä voi muistaa kaikkia puheluita ja keskusteluja, joita käy, valitettavasti. Ihmisiä tässä vaan ollaan. :)

“Älä pelkää kysyä tyhmiä kysymyksiä. Ne on paljon helpompi käsitellä kuin tyhmät virheet.”

4 kommenttia

 1. Santeli 06/05/2010

  Kiitos jakamisesta! Aivoja haeskellaan täälläkin, on niin kiire töissä ettei oikein ehdi mitään tehdä… No, parin viikon päästä viimeistään helpottaa!

  Eläköön tyhmät (ja viisaatkin) kysymykset, ihana elämä ja aurinko :D


 2. Santeli 06/05/2010

  Eilen luin lehdestä kampaajalla, että kannattaa tehdä välttämättömät asiat, sen mistä nauttii ja sen mistä oppii mitä rakastaa :) Liittyy kai jotenkin tyhmiin kysymyksiinkin ;) Vähän viitaten keskusteluihimme viimeksi…


 3. N 06/05/2010

  Itse laitan aina epävarmat asiat lyijykynällä kalenteriin, ja kirjotan sitten kuulalärkikynällä päälle kun varmistuvat. Näin pysyy aivot järjestyksessä =)


 4. Heidi 06/05/2010

  N – tuo kuulostaa jo todella järkevältä :) Tosin vaatii, että on aina mukana lyyjykynä, (kumi?) ja kuulakärkikynä. Itselläni tasan yksi kynä mukana, vastailen puhelimeen missä sattuu, kirjoitan vauhdilla asioita muistiin, ja ruksaan yli kun ne muuttuvat…

  Ehkä osa minusta tykkää sotkea? Piirtelenhän ihmisten naamoihinkin… ;)

  Santeliini, kiva kun kommentoit, jutellaan lisää kun nähdään. Tsemppiä töihin ja muutenkin!


Comments are closed.