Urheilua ja emännöintiä

Pari päivää on ollut kurkku kipeä, mutta työt saa toki silti hoidettua. Tänään oli m.m. keikka jossa miehestä tehtiin Väinämöinen sen kunniaksi, että hän oli ollut yrityksessä 20 vuotta. Selvä tietäjä. :)

Iltapäivällä tapasin uuden tv-projektin näyttelijät ja tutustuin samalla käsikirjoitukseen läpilukutilaisuudessa. Tämä FST5:lle tuottama juttu kuvataan Juhannuksen jälkeen. Mielenkiintoiselta vaikuttaa, kerron lisää kun on ajankohtaista.

Viikonloppuna olin tekemässä maskit ja hoitamassa “kevyttä emännöintiä” Pasilassa. Siellä kuvattiin lauantaina lätkästudiota ja sunnuntaina yhtä urheilupilottia. Kuvissa oli molempina päivinä kolme miestä, joten maskityö ei ollut valtava. Keksin itselleni kaikkea mahdollista tekemistä; keitin kahvia, otin catering-firmalta tulleet ruoat vastaan ja laitoin esille, tiskasin, teippasin valtoimenaan pyörivät johdot lattiaan ettei kukaan kompastuisi niihin… Iltamyöhään kesti, mutta hyvin jaksoi kun puuhasteli koko ajan.


Tehokasta toimintaa – monta matsia seurataan samalla!

Tältä näyttää muuten Ihmisten Puolueen pukumaski kun jätän torstaisin studion. Sitä kuvataan samassa studiossa kuin nämä urheiluohjelmat, ja maskihuone on muissakin tuotannoissa käytössä, joten kerään tavarat talteen ja peitän vaatteet aina kuvasten jälkeen.

(Tällä viikolla tosin kuvataan vasta perjantaina, joten huomenna saa Helatorstain kunniaksi nukkua kurkkukivun pois:).


Vanhat lakanat hyötykäytössä :)