Kesäfiiliksiä

Ihana kesä – kaupunki on täynnä kauniita ja iloisia ihmisiä!

Olen epävirallisesti lomalla Juhannukseen saakka, mikä ei tarkoita, ettenkö tekisi keikkaa välillä. Freelancerilla kun on vain kaksi olotilaa – työllistetty tai työtön. Aamulla meikkasin Puutarhaunelmia-ohjelman juontajan, ja nyt odottelen, että pilvet väistyisivät, jotta voisin mennä ulos nauttimaan auringosta. :)

Viime viikonloppuna tapasin pari kollegaa kun teimme erään yrityksen kutsuvieraille pikameikkejä ja -kampauksia Sex & the City -leffailtaa varten. Pääsin itsekin katsomaan leffaa kun lippuja jäi yli, kiva bonus.

Olin myös joitain kertoja paikkaamassa Min Morgon -ohjelmassa niinä aamuina kun vieraita oli paljon ja maskiapua tarvittiin. Viehättävää kävellä aamuauringossa töihin kun kaupunki on vielä tyhjä ja hiljainen.

Kasa laskuja pitäisi jaksaa tehdä ja lähettää, mutta jotenkin tuo ulkoilma vetää helposti pidemmän korren… No, kiva tietää, että on tuloja tulossa jossain vaiheessa. Kunhan saa laskutettua, siis. ;)

Sain sentään tehtyä yhdistyksen hommat, pienet päivitystehtävät ovat kiltisti odottaneet, että huomaisin ne. Yhdistys on siis Suomen maskeeraajat ry; ammattitaitoisten meikkaajien ja maskeeraajien kohtaamispaikka, ja olen toista vuotta hallituksen sihteeri.

Kivasti meillä on ollut koulutuksia silloin tällöin ja hallituskokouksissa pääsee vaihtamaan kuulumisia kollegoiden kanssa. Maskeeraajan hommat ovat usein melko itsenäisiä, joten on avartavaa välillä tavata muita samalla alalla vaikuttavia.


Svenska Teaternin maskiporukan  kanssa hupiristeilyllä :)