Kauneus tarttuu, syöpä ei

Olin tänään Min Morgon -ohjelmassa, tällä kertaa kameran “väärällä puolella”. Kyseessä “Kauneus tarttuu, syöpä ei” -kampanja; tein meikin suorassa lähetyksessä ja vastasin jopa yhteen kysymykseen. ;)


Cilla (yksi ohjelman juontajista), minä ja Christina

Katselin äsken Areenalta miltä näytti, ja totesin, että olisi kannattanut laittaa vähän huulimeikkiä (siis itselleni;) koska huulet hävisivät hassusti karussa luonnonvalossa. No, eipä väliä – pääasia, että asiakas, eli Christina näytti hyvältä kun tuli valmista!

Hieman tuli kiire, tein Christinalle kevyen pohjan jo ennen lähetystä ja kun tultiin sanomaan “6 minuuttia lähetykseen” piti nopeasti saada kamat siirrettyä oikeaan paikkaan ja olla toimintavalmiina.

Tarkoitus oli, että tekisin meikkiä taustalla sillä aikaa, kun Anneli Jäätteenmäkeä haastateltiin kampanjasta. Cilla tuli kuitenkin lastenohjelmien aikana kysymään, jos saisin nopeasti valmista, jotta Christinaa voitaisiin myös haastatella. Tein sitten meikin valmiiksi n. 10 minuutissa ja hän hipsi istumaan Annelin viereen kun haastattelu oli juuri alkanut.

Hyvä niin, ei tarvinnut “esittää meikkaavansa” pitkin lähetystä, ja ehdin pelaamaan jalkapalloa ysiltä. ;)

Iloista kesänjatkoa! ⎝⏠⏝⏠⎠