Lankku-suositus

Tuntui, että olin talven jäljiltä vähän plösöytynyt vyötäröstä… Vaikka pelaankin sählyä, ja nyt kesällä jalkapalloa, niin se ei tee vyötärölle juuri mitään. Muistin vanhan herkkuliikkeen, jota rupesin tekemään minuutin ajan ennen kun menen nukkumaan, nimittäin lankku:

Ihan kun eron huomaisi jo. Ainakin lihakset on kipeät koko ajan. ;) Suosittelen!! Jos ei jaksa pitää minuuttia, tekee niin kauan kun pystyy ja pidentää aikaa pikkuhiljaa. Jossain luin myös, että voi tehdä vaikka puolen minuutin sessioissa esim 3 kertaa.

Syviä ja vinoja vatsalihaksia on parempi treenata kuin “sikspäkkiä”, jos haluaa kaventaa vyötäröä.


Toistaiseksi on ehkä vaan vyö joka toimii optisena harhana? ;)

2 kommenttia

  1. N 13/06/2010

    Heidi, sä näytät mahtavalta tossa kuvassa =), ihan sama mistä efekti johtuu.


  2. Heidi 13/06/2010

    Kiitos ♥ Kylläpäs piristit päivää! :)


Comments are closed.