Hääiloa

Olin tavannut morsiamen aikaisemmin ystävien kautta, ja nyt pääsin heidän hääpäivänään meikkauksen lisäksi kokeilemaan myös valokuvaajan hommia. Olipas kivaa! Tai no, napinpainaja on ehkä parempi termi, kun heillä oli kotistudio laitettu jo valmiiksi.


Ei tarvinnut kun antaa aavistus poseerausneuvoja
(pienillä asioilla, kuten käden asennolla on merkitystä kokonaiskuvan kannalta), pelleillä vähän jotta hymyt irtoivat helpommin ja painaa napista kun näytti hyvältä.
Eli koko ajan, niin ihanan näköinen hääpari. :)

Morsian oli kaunis kuin posliininukke. Hän oli käynyt kampaajalla, mutta rullaus oli hieman löysä, joten fiksasin kampauksen pinneillä, jotta siihen saatiin enemmän sitä 20-luvun henkeä, jota hän toivoi. Meikistä tein heleän; upea iho, vaaleat värit sekä kauniit, naiselliset rajaukset ja ripset.

Huomasin jälkeenpäin morsiamen hurjan kivan kehun facebookissa – pakko laittaa tänne, että muistan sen myöhemminkin:

“Suurin kiitos kuuluu meikkaaja-hiusten fiksaaja-kuvaajalle Heidi Kjellmanille. Suosittelen kaikille lämpimästi.” :)