Elokuvaa baarissa

Onpas ollut viikko! Kuvataan “En kväll på krogen” -nimistä tv-elokuvaa tämän ja ensi viikon. Paikka on ravintola Toveri Kalliossa, ja koska käsikirjoituksessa lukee, että paikka on pieni ja tunnelmallinen, ravintolaan on pystytetty ylimääräinen seinä. Paikka siis tosiaan on pieni. Ja kuuma.


Salin puolella kuvataan, välillä kuvissa on vain pari näyttelijää, välillä näkyy enemmän porukkaa. Torstaina koko poppoo oli paikalla, mutta yllättävän hyvin meni, vaikka ihmisiä oli tilan kokoon nähden aika hurjasti.

Onneksi sain sinä päivänä maskiapua, setissä oli yksi joka piti huolta, ettei naamat kiiltänyt kuumuudessa yms ylläpitoa. Maskissa meitä oli kaksi laittamassa näytteljät kuntoon. Heitä tuli tiputellen pitkin päivää ja tekemistä oli ihan kivasti.

Pidin huolen, että tein itse klaffissa olevat naiset, ja toinen tekijä piti huolen miehistä ja parista hassusta naisesta, jolla oli helppo meikki ja hyvät klaffikuvat. Pari hahmoa oli kokonaan uusia, ja hieman kontrollifriikkinä halusin tehdä ne itse, jotta voi vaikuttaa lopputulokseen täysin. Ei muuten.. mutta kun kaikki hahmot ovat yhtä lailla tärkeitä tarinan kannalta! :)

Ihana jengi on kyllä kyseessä, töihin on kiva tulla ja vaikka päivät ovatkin pitkiä (11-12h), fiilis on mukava. Nopeasti tottuu puhumaan ruotsia joka päivä, ja kun menee lounaalle “muu maailma” puhuu suomea. Hassua, kuin tulisi ulos kuplasta. Tämä olo vahvistui loppuviikosta, jolloin univelkaa oli koko ajan enemmän… ;)


Takahuone toimii rekvihuoneena ja ahtaana oleskelutilana

Tänään tein häämeikkiä, jonka jälkeen sain käteen lasin skumppaa ja mansikoita. Nam.

Huomenna teen juhlameikkejä Tuska-festareille. Saas nähdä minkätyyppistä jälkeä haluavat. Maanantaina jatkuu taas på svenska.

Aurinkoista viikonlopunjatkoa!

2 kommenttia

  1. Santeli 05/07/2010

    Moikkelis! Kiitos taas kuulumisista :) Ois hienoa nähdä, millaisia Tuska-meikkejä loihdit? Kuulostaa kiintoisalta vaihtelulta häämeikkeihin ;) Vai mikä on erikoisin tekemäsi häämeikki? Halit päivääsi!


  2. Heidi 06/07/2010

    Heip, en ottanut kuvia Tuska-meikeistä, mutta kauneusmeikkejä nekin, aavistus vahvemmat kuin normi-häämeikit toki…

    En tiedä mikä ois erikoisin häämeikki? Ei tule nyt mieleen mitään kovin poikkeavaa. Mutta kuka tietää mitä vielä tulee vastaan! ;) Halit.


Comments are closed.