Baarissa hengailu loppui

Puolitoista viikkoa baarissa rupes jo tuntumaan… ;) Aika pitkiä päiviä on ollut. Eilen yöllä kuvasimme viimeiset kohtaukset ravintolan ulkopuolella, elokuva on kuulemma kokonaisuudessaan valmis jouluna. Se, koska se esitetään tv:ssä on sitten kanavan päätettävissä, arvaus voisi olla esim 2011 syksyllä.


Lämpimästä kesäyöstä saa myrskyisen syysillan kun pukee näyttelijät liian lämpimiin vaatteisiin ja suihkuttaa vettä niin, että sitä valuu solkena markiisista. Kuvahan ei tunnetusti valehtele. ;)

Maskit tehtiin tuotantoyhtiön tiloissa, koska ravintolassa ei olisi mahtunut tekemään. Maskiajat olivat monesti laskettu liian niukasti, mutta vähän pystyi venyttämään lähtöä koska kuvauspaikka oli onneksi lähellä toimistoa. Rupesin myös pyytämään näytteljöitä aikaisemmin paikalle jos suinkin pääsivät.


Maskihuoneena toimi tällä kertaa keittiö. Luonnonvalo toimii.