Kevyt smokey eye

Smokey eye -meikin ei tarvitse olla kovin tumma, ja sen voi tehdä millä värillä vaan. Alla olevassa kuvassa on mustat sisäkajalit ja häivytetty tummanharmaa-hopea luomiväri. Luomivakoon lisäsin hieman tummempaa mattaharmaata. Helppo bilelook iltarientoihin.


Kevein (ja nopein) versio smokey eyes -meikistä tehdään pehmeällä kynällä. Rajaukset ylös ja alas ja pehmennys siveltimellä, tai jos kynän päässä löytyy pieni sieni niin sillä. Sisäkulmassa voi vetää väriä aavistus alaspäin, siitä saa kivan pienen lisän.

Tähän voisi vielä lisätä sisäkajalit ylös ja alas niin tulisi intensiivisempi katse. Alla versio sinisellä kynällä, hopeansävyisellä luomivärillä häivytetty, sekä ylärajauksena glitterliner (joka ei tosin erotu kuvassa;). Muutenkin salama aina “syö” vähän, livenä efekti on dramaattisempi.

Ja vähällä onnistuu! Esim tuo sinertävä meikki on tehty näillä tuotteilla:

H&M:n luomiväripaletti ja glitter-liner, tummansininen kynä ja musta mascara. Välineinä yksi kapeampi sivellin jolla “asetin” värit ja yksi leveämpi jolla häivytin reunoja.

2 kommenttia

 1. Annika 13/07/2010

  Hej Heidi! Har hittat hit via Irinas blogg http://www.rosaglasogon.se. Här kommer en liten fråga från Sverige: vilka make up märken är dina favoriter och de som du använder mest? Skiljer sig vad du föredrar att använda på dina klienter och de du använder på dig själv till vardags?
  Varma hälsningar från Stockholm


 2. Heidi 14/07/2010

  Hej Annika, ja du är också bekant från Iras blogg!

  Oj, det var inte en så lätt fråga – jag använder en massa olika märken (Make up forever, Make up store, Lancôme, Clinique, Mschic, Joe Blasco, MAC, Lumene etc…). De flesta produktern som jag använder på kunderna, har jag provat själv först.

  Min egen låda med basic smink här hemma är ganska anspråkslös jämfört med vad jag har för kunderna. :) Men t.ex. mineralfoundation brukar jag använda på mig själv men inte på kunderna, det är så besvärligt att bära runt på då det är i puderform och lätt är all over the place i väskan… Dessutom är det lite väl glansigt och icke-täckande för t.ex. tv-smink (som jag gör mycket av) liksom för bröllops- och festsmink.


Comments are closed.