Salattua Elämää

Tulen olemaan loppuvuoden Salkkareissa, tällä viikolla ollaan tehty koemaskeja naisnäyttelijöille, ja oma blokki, joka sisältää 5 jaksoa, alkaa ensi viikolla. Kahta blokkia kuvataan aina limittäin niin, että toinen kuvausporukka on studiossa ja toinen lokaatiossa.

Koko maskiporukka on vaihtunut (meitä on kolme) joten koemaskipäivät tulivat tarpeen. Saimme myös uudistaa ja järjestellä maskihuone uuteen uskoon. Vanhat kalusteet roudaattiin ulos ja haettiin rekvivarastosta uutta tilalle. Nyt huone on upea! :)

Laitan lisää kuvia jossain vaiheessa, ja kerron enemmän sitä mukaan kun tiedän, miten homma menee.

Tänään on ensimmäinen kuvauspäivä ja olen ihan juuri lähdössä studiolle. Vaikka oma rupeama alkaa vasta ensi viikolla, näyttelijöitä on kuvissa sen verran, että maskissa tarvitaan tänään kaksi tekijää siinä vaiheessa kun kolmas maskeeraaja on lähtenyt kuvausporukan kanssa lokaatioon.

1 kommentti

  1. Heidi 21/07/2010

    Luin äsken toimintaohjeet, meillä on näköjään aika tiukka salassapitovelvollisuus. Eli melko valikoivasti voin kirjoittaa tänne asioita kun ei saa “paljastaa kuvauspaikkoja, olosuhteita tai muita tuotantoon liittyviä tilanteita”.

    Keskityn siis jatkossa maskiteknillisiin asioihin yms, en varsinaisesti kommentoi kuvauksia. Sen verran sanon, että hyvin on alkanut ja on mukavaa tehdä töitä! :)


Comments are closed.