Syksyn sävel

Otin tällaisen kuvan Konalan studiolta, ja sen uskallan julkaista kysymättä kenenkään lupaa. :)

Töitä teen aika lailla nonstop, eli en ole jaksanut kovasti kirjoittaa, enkä sinänsä oikein voi kirjoittaa mistään, kun ei sais kommentoida noita Salattuja Elämiä juuri mitenkään. Mukavia tyyppejä, pitkiä päiviä. Siinäpä se, lyhyesti.

Telkusta tulee vielä “vanhoja jaksoja”, eli katsojille uusia, mutta ne ovat tehty ennen meitä (uusia maskeeraajia). Joskus vuoden lopussa alkaa vissiin tänä syksynä kuvatut pyörimään. Kerron lähempänä kun tiedän.

Ja syksy tuli. Huh. Talven ulkokuvauksia odotellessa… ;)

Pitäkää itsenne lämpiminä, ja muistakaa juoda! Monella näyttelijällä on tosikuivat huulet, ja syynä taitaa olla se, että kun kesän kuumuudessa juo jatkuvasti, kylmän tullen veden juominen unohtuu helposti.

1 kommentti

  1. Heidi 11/09/2010

    Itse asiassa uusia jaksoja joutuu varmaan odottamaan n. puoli vuotta, eli syksyn jaksot tulevat vasta ensi keväänä…


Comments are closed.