Extreme-näytös

Olin äsken katsomassa Make Up Storen “Extreme” -näytöstä. Kyseessä uuden meikkilookin lanseeraus, siellä olivat vääntäneet meikkejä ja tukkaa tuntikausia, ja hienoja olivat kyllä. Eräs tuttu oli tekemässä hiuksia ja kreppiraudat olivat kuulemma olleet kova sana. Niitä oli saatu kasaan vain kolmet ja malleja oli.. no, en edes laskenut, mutta monta. Meikit olivat Make Up Centerin oppilaiden tekemiä.

Koska asu oli “cocktail” enkä tajunnut tunkea kameraa pieneen käsilaukkuun, en ottanut showsta kuvia. Paljon oli glitteriä, hopeaa ja vihreää. Ja kunnon catwalk -valot ja -varjot. Asut oli mahtavia riikinkukkoluomuksia.

Saatte tyytyä tähän kuvaan vihreästä smokey eye -meikistä jonka olin itse vetäissyt nassuun ennen kun lähdin. Työmeikki oli tehty pohjalle viideltä aamulla, mutta tummat silmät ja nudet huulet toimii aina, ja on nopeat tehdä. Mustat sisäkajalit, jotain väriä koko luomelle, häivytys hieman luomivaon yli, aavistus tummempaa väriä ulkonurkkaan ja lisää mascaraa. Huuliin nudepuna ja päälle hieman väritöntä kiiltoa. Done.

Lueskelen tässä samalla meilejä, viikolla töiden jälkeen ei aina jaksa avata konetta, joten yritän nyt lukea kasaantuneita. Mschic mainostaa näköjään kympin huulipunia ilman toimituskuluja, jos jotakuta kiinnostaa.

Aurinkoista syksyä!

Myöhemmin lisätty kuva, jonka nappasin Make Up Storen Facebook-sivuilta: