Hups

Sairastuin kunnon flunssaan ke-iltana. Torstaina menin tietysti silti töihin, vaikka on hyvin epämukavaa olla se niiskuttava, tukossa oleva meikkaajaa, joka yrittää pysyä mahd. kaukana meikattavista. Läträsin käsidesillä joka välissä, mutta oli silti mahtavaa kun saimme sumplittua maskit niin, että pääsin aikaisemmin kotiin. Parempi pysyä poissa ettei tartuta ihan kaikkia!

Olin kipeä vielä perjantaina ja tajusin vasta tänään, että siveltimet odottavat vastapestyinä Konalassa kun minun pitäisi olla huomenna sunnuntaina tekemässä musiikki-
videota Tampereella. Oho.

Onneksi olen sivellinfriikki, ja kun pesin henk.koht. siveltimeni (joista suuri osa tosin on sellaisia, joita olen ottanut pois asiakaskäytöstä koska ovat menneet huonoksi) ja kotona lojuvat ylimääräiset siveltimet, totesin että kyllähän näillä pärjää. Löysin jopa ylimääräisen sivellinvyön, jonka olen joskus saanut mutta en juurikaan käyttänyt.

Jos en näillä saa tehtyä meikkiä yhdelle naiselle ja viidelle miehelle niin syy ei ole siveltimissä… :)

3 kommenttia

  1. jenni 02/10/2010

    mihi musavideoo teit meikit? :)


  2. Heidi 02/10/2010

    Amberian Dawn teki uuden videon, tein meikit bändin jäsenille, siihen tulee vielä lisätarina joka kuvataan erikseen. Tämä oli erään koulun projekti, ilmeisesti. Hyvin näytti sujuvan. :)


  3. silmäpussit 10/01/2011

    Mielenkiintoinen projekti! Tuollaisista saa huimasti lisää virtaa..!


Comments are closed.