SM-kisat 2010

Huh, olipas taas kivat kisat. Innokkaita ihmisiä, mukavia kollegoita ja taitavia tekijöitä!


Kalevalan luomistyötä body paintingin muodossa

Lauantaina oli body painting -kisat, joiden teemana oli tänä vuonna Kalevala. Ehdin ensin aamulla käydä meikkaamassa Marja Tyrnin, ehdottomasti urani kohokohtia! ;)

Lähdin suoraan keikalta messukeskukseen, jossa seurasin kisoja vajaan tunnin, ennen kun totesin, että tarvitsen läppärin jotta voin kirjoittaa lehdistötiedotteen messuille kun tulokset selviävät. Ehkä jokin kone olisi löytynyt sieltäkin, mutta kivempi tehdä omalla tutulla jossa valmiit pohjat jo löytyvät.

Kävin sitten kotona kääntymässä ja kun tulin takaisin, oli tapahtunut hienoja muodonmuutoksia kilpailualueella. Body painting on siinä mielenkiintoinen, että se on hidas prosessi, mutta työ saattaa yhtäkkiä loppuvaiheessa muuttua mahtavaksi pienillä lisäyksillä. Kilpailuaika on 3 h ja sinä aikana mallit muuttuvat alastomista ihmisistä upeiksi fantasiahahmoiksi.

Vartalomaalauksen SM meni Kalevalan Louhelle


Tuomarit kuuntelevat tarinoita kilpailutöiden takana

Tänään oli vuorossa oppilaskisan Lady Gagat, ja niitä oli alueella jokunen. Upea aihe ja hauskoja tulkintoja! Iltapäivällä ammattilaiset tekivät kauniita Ilmatar-hahmoja, joissa niissäkin oli mielikuvitus päästetty valloilleen.

Yritän jossain vaiheessa laittaa kuvia, omalla kameralla ei tullut otettua kun otin palkintojenjaossa kuvia yhdistyksen nimissä hienommalla lainakameralla. :)

3 kommenttia

 1. Heidi 18/10/2010

  http://web.finnexpo.fi/Sites1/Kauneus/Media/Sivut/default.aspx


 2. Sofie 26/10/2010

  Heips!

  Haluan sanoa että sinulla on hyvä blogi, aina kiva lukea, sekä uudet että vanhat jutut :-D Olen valmistunut meikkitaiteilija-maskeeraajaksi yhdeltä koululta Seinäjoella, Beauty Avenue, heinäkuussa. Aloitan nyt työharjoittelua yhdessä meikkistudiossa Lohjalla. Odotan siitä niin!

  Kiitos myös hyvistä vinkeistä :-)

  t.Sofie


 3. Heidi 26/10/2010

  Kiitos Sofie! :) Ja tsemppiä työharjoitteluun!


Comments are closed.