Syssympää säät(ö)ä

Ulkokuvauksissa rupee pikkuhiljaa tuntumaan, että on syksy. Mutta kivasti saa happea 13h työpäivänä. :)

Olin myös Jane Iredalen koulutuksessa, saimme kuulla uutuuksista ja kokeilla tuotteita. Ostin lisää siveltimiä, ylläri – niitä ei voi olla koskaan liikaa, ja vähän pohjia. Miesten mineraalipohja on löytynyt pakissa jo kauan, hyvä tuote.


Yleensä ostan Kauneusmessuilta siveltimiä, mutta tänä vuonna olin niin kiinteästi kiinni kisajärjestelyissä, lehdistötiedotteissa yms joten en ostanut sieltä koko viikonloppuna mitään. Oudon tyhjä tunne… ;)

Radio Vegan Sissi-ohjelman toimittaja oli luonani ja juttelimme vuosikymmenistä. Saas nähdä miltä tulos kuulostaa, olen itse niin epäauditiivinen, että tuntuu aina, ettei saa mitään järkevää sanottua. Mutta aikaisempina kertoina lopputulos on ollut ihan ok, eli pitänee luottaa toimittajaan tälläkin kertaa.

Pian pitää päättää haluanko jatkaa Salkkareissa vielä keväälläkin. Toisaalta turvallinen palkka on kiva, toisaalta menojalka jo vähän vipattaa. Huh, vaikeita päätöksiä… :)