Vuoden viimeisiä viedään

Tällä viikolla oli vuoden viimeinen locciviikko, eli olemme kuvanneet ympäri kaupunkia. Ainoastaan perjantaina oli hurjan kylmä tuuli, muuten on ollut ihan mukavaa olla ulkona. Posket punottaa kivasti iltaisin. :)

Actionia on ollut, jo pakun ajaminen tässä kelissä on ..mielenkiintoista.. puhumattakaan parkkipaikan löytämisestä. ;) Yhtenä päivänä juutuimme näyttelijöiden kanssa 45 minuutiksi hissiin ja toisena meillä oli feikki-
tulipalo, jolloin setissä pyöri jos jonkinlaista avustajaa ja palomiestä.

Paloauton vieressä meidän “leiri” eli monitori jonka ääressä ohjaaja, kuvaussihteeri ja äänittäjä istuvat, ja me muut (maski, puku, rekvi, valo jne) keräännymme ympärille seuraamaan miltä kuva näyttää.

Eilen oli Fremantlen pikkujoulut – olipas kivaa! Paljon porukkaa Salkkareista, hyvä meininki ja hyvä bändi. Tanssia, naurua ja juomaa riitti, hetki tämän kuvan ottamisen jälkeen tanssilattia oli täynnä… :)

Riemukasta joulunaikaa ja vuoden loppua! :)