Kevyempi meikkipakki

Miksi kantaa tällaista määrää tavaraa ympäri kaupunkia…

…kun samat tuotteet saa mahtumaan tällaiseen tilaan?


Valo/varjostusvärit sekä poskipunat magneettipaletilla

Monet meikkituotteet saa irrotettua muovipurkistaan lämmittämällä alustaa esim. suoristusraudan päällä. Rautaa kannattaa suojata leivinpaperilla, ettei siihen vahingossa irtoa muovijämiä. Kun muovi on lämmin, voi varovaisesti irrottaa metallikuppi esim spaattelilla tai kapealla ruuvimeisselillä. Kun metalli on jäähtynyt, kannattaa poistaa liimajämät alkoholilla.

Rapatessa roiskuu, ja pakko tunnustaa, että jokunen väri meni prosessissa sirpaleiksi. Pari rikkoutui siinä vaiheessa, kun väkisin tungin spaattelia muovipurkin ja metallikupin väliin ja liima osoittautui liian vahvaksi. Yksi väri tuhoutui niin tyhmästä syystä, että se tipahti lattialle kun olin lämmittämässä sitä… No, jos sota ei yhtä miestä kaipaa niin meikkipakkikaan ei yhtä sävyä kaipaa!

Enää kaikki luomivärit jäljellä…… ;)

Kuten kaikesta hyödyllisestä nykyään, tästäkin löytyy infovideo YouTubessa:

5 kommenttia

 1. Santeli 28/01/2011

  Ohhoh ja wau, tosiaankin silmä lepää jälkeen-kuvassasi!! :) Ahdistaa ajatellakin, millaista äheltämistä noiden kymmenien purkkien kanssa on ollut – tai sä tietty osuit vaikka silmät kiinni sekunnissa aina kullekin asiakkaalle sopivaan purnukkaan… ;)


 2. Heidi 28/01/2011

  Ihan kaikkia poskipunasävyjä minulla ei ole yleensä ollut edes mukana, mutta tuohon palettiin mahtui niin hyvin, että kaivoin kaapista niitä lisää.

  Valo/varjostuspaletti on ollut isompi rasia, joten sen on helposti löytänyt ja korostusvärit yms tietyissä paikoissa, ettei tartte etsiä… :)


 3. Mnä 08/02/2011

  Mistä noita rasioita voi ostaa?


 4. Heidi 08/02/2011

  Hei! Kuvassa oleva rasia on Make Up Foreveriltä. Inglotilla on kuulemma myös magneettipaletteja.


 5. Iita 26/01/2012

  olipa jännä kikka. tuotahan pitää ihan kokeilla joskus! :)


Comments are closed.