Oikea asenne meikkeihin

Kun levittää meikkiä naamaansa, ajatus taustalla saisi mielellään olla, että parantaa luonnollista kauneuttaan, ja tuo parhaat puolensa esille. Iloitse itsestäsi ja omasta ulkonäöstäsi! Jos lähtökohta on se, ettei tunne olevansa riittävä ilman, on joutunut kosmetiikkabisneksen uhriksi.

Media esittää mielellään “täydellisen” kuvan naisesta, olkoon kyse vaatteista, kosmetiikasta tai yleensäkin elämäntavoista. Näitä ideaaleja kohti pyrimme sitten muun elämän ohessa, ja helposti tulee olo, ettei ikinä pysty olemaan niin täydellinen kuin “pitäisi” olla. Kun totuus on se, että mainosmaailma on feikki; sellaista todellisuutta ei ole olemassakaan ja me olemme täydellisiä juuri sellaisina kuin olemme. Toki meikeistä ja ehostuksesta voi silti nauttia, myös teatteri- ja elokuvamaailman ulkopuolella! :)

Kosmetiikka-ala tosiaan hyötyy rahallisesti siitä, että kuluttuja tuntee itsensä rumaksi ja “tarvitsee” yhä enemmän tuotteita parantaakseen huonoa itsetuntoaan. Tiedostamisen arvoinen asia.