Vanhojen tanssit

Muistelen omia vanhojen tansseja, jolloin kampaaja poltti korvani ja väkersin itselleni juhlameikin… ;)

Nykyään aika moni tilaa meikkaajan paikalle, ja kiittelevät kun palvelu tulee kotiin asti, ettei tartte tuolla kylmässä pyöriä paikasta paikkaan. Eikä tarvitse huolehtia siitä, että meikki pysyy kauniina koko päivän ja illan. Kyllä pysyy.

Monesti olen kuullut asiakkailta, että aikoinaan heidän vanhojentanssi-meikkinsä on ollut liian vahva, tunkkainen ja vanhentava. Harva nuori vissiin haluaa tiukan nutturan, tummat banaanivarjostukset silmiin ja vahvan huulipunan, vaikka eihän sitä ikinä tiedä… parempi aina kysyä. :)

Omien kokemusten mukaan haluttu look on kuitenkin raikas, kevyt ja silmiin esimerkiksi ekstraripsiä, jotka tekevät silmistä ihanan intensiiviset. Huuliin riittää värillinen kiilto, jota on helppo lisätä tarvittaessa.

Jos teettää itselleen juhlameikin vain ensimmäisenä tanssipäivänä, voi säilyttää ripset yön yli puhdistamalla silmämeikit varovaisesti pumpulilla ja jättää ripset huuhtelematta. Jos ei ole hinkannut naamaansa tyynyyn yöllä, ripsien pitäisi olla edustuskunnossa vielä päivän verran, kun lisää itse kaveriksi muun meikin!