Sivelliniltamat

Suomen maskeeraajat ry ja Duroy järjesti meille mukavat illanistujaiset, joissa annettiin lisää tietoa mm. heidän siveltimistään. Missä nämä valmistetaan ja mikä karva soveltuu mihinkin käyttöön.


Sivellintaivas :)

Nyrkkisääntönä, mitä pehmeämpi harja, sen kevyempi jälki, eli hyvin pehmeät karvat soveltuvat parhaiten häivyttämiseen, ei niinkään värin levittämiseen.

Siveltimien lisäksi Duroy myy kaikenmaailman välineitä, pakkeja, meikkisieniä, säilytysrasioita yms…

Saatiin kokeiltavaksi uusia munanmuotoisia sieniä, joilla kuulemma pääsee hyvin käsiksi hankaliin paikkoihin, kuten nenänpieliin ja silmänalusiin.

Meikinpuhdistusliina on myös uusi tuttavuus. Tämän pitäisi ilmeisesti poistaa meikit pelkällä vedellä. En usko ennen kuin näen. ;)

Duroyn motto pitää hyvin paikkansa… Juteltiinkin kollegoiden kanssa, että omat siveltimet ovat pyhät; meikkejä on helppo ostaa lisää, mutta omia suosikkisiveltimiä on hankala korvata.

Tätä ihanuutta ei vissiin vielä saa juuri mistään, mutta maskeeraajien kaulasta saattaa bongata. Ylellisen pehmeä suti, jonka voi ripustaa ketjuun kaulakoruksi. Asioita joita ei aikaisemmin tiennyt tarvitsevansa. :)

1 kommentti

  1. Tiuku 08/03/2011

    Ihana juttu! Kiitos! Tiuku&Co


Comments are closed.