Opetusta ja politiikkaa

Leikin opettajaa, utelen politiikkaa ja mietin mitä haluan tehdä “aikuisena”. Normaalia uudistumista, jota kannattaa harrastaa silloin tällöin, jotta kasvaa ihmisenä? :)


Get a haircut and get a real job?

Tällä hetkellä tekee mieli opetella uutta ja tehdä myös muuta kuin meikkausta. Jos hyvin käy, yhdistän sujuvasti meikkikeikat ja “normaalin” työn, jotta voin käyttää luovuuden ja kädentaitojen lisäksi myös muita taitoja ja mahdollisuuksia. Katsotaan mihin elämä vie! :)

Kävin äskettäin Lahden muotoiluinstituutissa kertomassa elokuva- ja tv-ilmaisun oppilaille maskeerauksesta. Mitä enemmän mediatekijät tietävät maskeerauksesta, sen parempi. Kun tietää mitä maskeeraaja voi tehdä ja mitä kannattaa tehdä, työ järkevöityy kummasti! Tosin korostan aina maskeerauksen MacGyver-henkeä, eli periaatteessa vain mielikuvitus on rajana. :)

Tänään ehostin mukavaa kansanedustajaehdokasta tv-mainosta varten. Pääsin utelemaan hänen, ja koko puolueen ajatuksia; mielenkiintoista kuulla eri näkökulmia. Tuli myös puhetta politiikan seksuaalisesta häirinnästä ja suoranaisesta työpaikkakiusaamisesta, jota ikävästi esiintyy, ja pahimmillaan aika paljonkin. Vinkkasin sortajan strategioista (hallitsemisen taktiikka) joista ei ainakaan ole haittaa olla tietoinen. Tilanteisiin on helpompi vaikuttaa kun ymmärtää mitä on tapahtumassa ja tietää, että vika ei ole itsessä vaan kiusaajassa.

Sosiaalisesti sujuvaa viikonjatkoa! :)

“Ihmisen mieli, jota uusi ajatus on kerran venyttänyt, ei koskaan kutistu alkuperäisiin mittoihinsa”
-Oliver Wendell Holmes Jr-

4 kommenttia

 1. jenni 28/02/2011

  heti alko kiinnostaa että mitäs se “normaali työ” sit mahtaa olla? :)


 2. Heidi 28/02/2011

  Saas nähdä, mutta jotain ihmisten parissa se saisi mielellään olla! Olenhan myös tradenomi, joten asiakaspalvelu- ja toimistotyö on jo tuttua. :)


 3. Santeli 03/03/2011

  Onnea ja iloa uusiin tuuliin! Kuulostaa hyvältä ja virkistävältä :)


 4. Heidi 03/03/2011

  Kiitos Santeli :) Näkemisiin!


Comments are closed.