Ennen ja jälkeen

Kiva viikonloppu takana, pidin meikkiopastusta ihanille naisille, ja siinä sivussa tuli nautittua mahtavista ruokatarjoiluista ja hyvästä seurasta. Ja sain kauniin kukan kotiin, harvinaista herkkua. :)

Sanna-ystävästä tuli niin hienoja ennen ja jälkeen -kuvia, että piti laittaa tännekin. Sanna toivoi nuorekasta, sekä jotain muuta kuin klassista lookia, jota hänelle kuulemma aina tarjotaan. Jälkeen-kuvassa hän näyttää mielestäni about 16-vuotiaalta! ;) Parasta on se innostunut katse ja aito hymy, joka tulee siitä, että tuntee itsensä kauniiksi.

Teimme smokey eye:n Sannan omilla tuotteilla ja siveltimillä (jotta se on helppo kopioida itse) ja tukkaa suoristettiin hieman, ja tein pätkän ranskalaista lettiä toiselle puolelle. Otsatukalla voi myös leikkiä, sillä saa helposti muutettua ulkonäköä.


Rennon naturellia lookia illan alussa

Meikkituotteiden ja suoritusrautojen kanssa leikkiminen on hauskaa, joten ei ihme, että jälkeen-kuvassa hymyt ovat entistä leveämmät ja itseluottamus nousee kohisten! :)


Häikäiseviä hymyjä illan edetessä :)

Sunnuntaina kävimme meikkiostoksilla ja sain antaa neuvoja sävyjen ja tuotteiden suhteen. Varsinkin oikean sävyiset poskipunat, valovoiteet ja pohjustustuotteet olivat ostoslistoilla.

Löysin itsekin IsaDoran vaalean Inliner Kajal -kynän, jolla saa pirteät silmät helposti (väri: 56 blonde). Kynää voi myös käyttää huulirajauksen ulkopuolelle skarppaamaan viivaa, jos se vain sopii oman ihon sävyyn. (Tummilla sävyillä taas saa intensiteettiä silmämeikkiin).

Kaunista keväänjatkoa! @—>———

6 kommenttia

 1. N 15/03/2011

  Hei

  Satutko tietämään onko jollain merkillä tuollaisia inliner kajal-kyniä luumun tai tumman lilan sävyissä? Yleensää näkee vain tuota valkoista, beigeä, ruskeaa ja mustaa. Olen aiemman vinkkisi jäljiltä jäänyt täysin koukkuun tumman yläsisärajauksen käyttöön (todellinen WOW-efekti ripsille), ja käytän päivittäin Isadoran luumunväristä rajauskynää koska se korostaa vihreitä silmiäni. Sen koostumus on kuitenkin jotenkin pehmeämpi kuin näiden perinteisten inlinereiden, joten se suttaantuu helpommin (joskus jopa jo levittäessä).


 2. Heidi 15/03/2011

  Kiva, että vinkki toimii! :)

  Hmm.. ei tule ihan heti mieleen sopivaa lilaa kynää (luumu on vähän hankala väri silmän lähellä, jos on liian punertava niin saattaa näyttää väsyneeltä).

  Tai ehkä Make Up Foreverin aqua eyes (vedenkestävä kynä) voisi toimia, siellä löytyy lilaa!

  Jos sun silmät kestää niin kynän päälle voi töpötellä aavistus luomiväriä, se pitää värin paikoillaan paremmin.


 3. Santeli 16/03/2011

  Hienot kuvat! Siis ne “jälkeen”-versiot erityisesti… Tuhannet kiitokset viimeisestä! :D


 4. Masa 16/03/2011

  Kiitos vielä kerran Heidi kivasta meikki-illasta. Saatiin paljon uusia vinkkejä, miten voitais näyttää nuorilta ja kauniilta ;) Tuo Sannan ennen ja jälkeen otokset kertovat kyllä enemmän kuin 1000 sanaa eli nuorennos on melkoinen. Auirinkoista kevään/kesän odotusta!


 5. Eeva Majakka 16/03/2011

  Kyllä on “Leidit lavalla” nuoret, kauniit ja rohkeat..
  itse istun tässä koneella hiusväri päässä ,,
  tahtoo blondiksi ;)) en kuitenkaan tyhmäksi..
  Hienot lookit kaikilla..
  Hymyllistä päivää kaikille ja aurinkoista kevätmieltä..
  eeva


 6. Eeva Majakka 16/03/2011

  Heippa Sanna
  joo kyllä tuo Sanna look on kaunis..ja kaikilla muillakin kauniit sävyt ja värit sopivasti..
  itse olin päivällä hiuksistani kananpojan keltainen.. purkin mukaan piti tulla kirkas vaalea, mutta nyt en mainosta vaahtoa, jolla epäonnistuneen värin saa vaahdolla 5 min toiseksi..
  näin toimii oma ennen ja jälkeen.. Kampaajien taidot kunniaan,,mutta kun on ihan pakko olla jännistystä mitä tuleman pitää kun värin heittää päähänsä suoraan 45 min. vaikutusaikaan ;)
  teillä oli tosi kaunis päivä ammatti-ihmisten käsittelyssä.
  Kevään hymyä kaikille ! eeva


Comments are closed.