Vartissa juhlakuntoon

Joskus pitää laittaa itsensä pikavauhtia juhlakuntoon. Kun tulee tarpeeksi mukava ex tempore -kutsu, lähdet vaikka olisit kotona puolikuntoisena, meikittömänä ja tukka likaisena. On siis hyvä olla “sotasuunnitelma” valmiina kaiken varalta. :)

Oma meni viimeksi näin, kun aikaa oli 20 minuuttia ja kyseessä ensi-ilta:

1) hiusten ja kasvojen pikapesu (3 min)
2) kasvoille heleyttävä ja sävyttävä kosteusvoide (1 min)
3) peitevoidetta silmänalusiin ja nenänpieliin (30 sek)
4) voidemaista poskipunaa sormella (30 sek)
5) aavistus mascaraa yläripsiin (45 sek)
6) vaalea sisäkajali (olin kipeä ja punasilmäinen;) (15 sek)
7) huulikiiltoa huuliin (15 sek)

8) märkään tukkaan suihkautus lakkaa ettei se kuivuessa lässähtäisi :)

9) alusvaatteet (tässä voi ehkä joustaa?;)
10) farkkuleggingsit tms
11) pikkumusta
12) saappaat jalkaan

-> Takki päälle, eiku menox. :)

Tämän kuvan otin kun tulin takaisin kotiin, ja ehdin katsoa peiliin. ;) Hyvin nude on, mutta onneksi on pikakaunistavia, heleyttäviä voiteita, jotka saavat näyttämään suht. raikkaalta vaikka ei ehtisi kunnolla meikata.

Juhlatilaisuuksien suhteen minusta on korrektia olla kivannäköinen, ei niinkään itsensä takia, vaan sen takia, että osoittaa kunnioitusta tilaisuutta kohtaan. Jos naamaa ei ehdi laittaa, voi aina satsata vaatteisiin, joten on ihana kun kaapissa roikkuu kaunis pikkumusta tms jolla pistää itsensä välittömästi juhlakuntoon. Ja pari “maagista” kosmetiikkatuotteita, jotka piristävät ja heleyttävät hetkessä!

Estée Lauderin pikapelastusvoide, jolla on käsittämättömän pitkä nimi:

DayWear Plus
Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer
Sheer Tint Release Formula SPF 15

4 kommenttia

 1. Heidi 17/03/2011

  Huomasin Estée Lauderin sivuilta, että tuo kyseinen voide on nykyään “discontinued”… Jos osaat vinkata hyvää pikapiristäjää kasvoille, saa mielellään jakaa tiedon! :)


 2. N 21/03/2011

  Todella hyvia vinkkejä! Itse olen kyllä tosi huono laittautumaan nopeasti kuntoon, nautin liian paljon itse laittautumisesta (enkä tykkää kiireestä…).


 3. Heidi 24/03/2011

  Juu, samaa mieltä, kivempi on kyllä ilman kiirettä. Pääsee juhlafiilikseen samalla kun laittautuu :)

  Mádaralla saattaa olla hyvä vaihtoehto tuolle Estée Lauderin voiteelle, olen kokeillut decoface tinting fluid sävyttävää voidetta. Löytyy kaksi eri sävyä, sun flower ja moon flower (vaaleampi).

  http://madara.fi/


 4. Mia 17/02/2012

  heippa :) Omistan itse Estee Lauderin Daywear plus voiteen , sain sen lahjaksi mutta en ole koskaan käyttänyt sitä koska en tiennyt aivan miten sitä käyttää, oliko kyseessä meikkivoide vai jokin muu voide :D Ajattelin sitten selailla netistä tietoa tästä tuotteesta. Onneksi en ole antanut tuotetta kenellekkään, sillä aijon vihdoinkin kokeilla sitä :) (näin monen kuukauden jälkeen) ^^


Comments are closed.