Älävertaa.fi

Elizabeth Taylor kuoli keskiviikkona ja inspiroiduin kunnianosoituksena askartelemaan Elizabeth-henkisen pikameikin omaan naamaan.

Totesin, kuten aina kun rupee matkimaan toista, ettei omasta ulkonäöstä kertakaikkiaan saa samannäköistä. Tietenkään. :)

Maalasin itselleni hervottomat, mustat kulmat (jotka kuitenkaan eivät ole lähellekkään Elizabethin kulmia) ja samanhenkisen silmämeikin, mutta kun rupesin ottamaan kuvia, naureskelin vaan sille, miten hölmöltä näytin… Nenä ja posket ovat aivan liian isot, naama liian kulmikas ja… tässä vaiheessa kannattaakin lopettaa vertailemisen. (Ja tehdä minkä pystyy kuvankäsittelyohjelman säädöillä;)

Eipä sillä väliä, onneksi pidän omasta naamastani sellaisenaan. Tuli vaan taas mieleen kaikki naiset, jotka kovasti yrittävät näyttää joltain toiselta, huonolla menestyksellä…

Silläkin riskillä, että toistan itseäni sadatta kertaa
löydä itsestäsi omat vahvuudet ja korosta niitä! Kukaan ei ole parempi sinä kuin sinä itse. Kivempi olla the one and only alkuperäinen kuin jonkun huono kopio. :)

Kunnianosoitus anyway, sellaisen kun tälla naamalla saa :)

Parhaillaan olisi menossa Oidipuksen ensi-iltajuhlat… mutta koska puolitoista viikkoa kestänyt flunssa vielä hieman väsyttää, en saanut itseni enää liikkeelle. Toivottavasti siellä on mennyt loistavasti, ensi viikolla pääsen itse utelemaan miten ensi-ilta sujui. Viikonlopunjatkoja!

“Uskalla erottua massasta. Pisan torni ei kiinnostaisi ketään, jos se seisoisi aivan suorassa.”

1 kommentti

  1. Mnä 28/03/2011

    Jumalaiset kulmakarvat <3


Comments are closed.