TV:tä, teatteria ja oopperaa

Huh, onneksi on omat flunssat hoidettu pois alta, kun nyt tuntuu, että joka paikassa ollaan kipeitä. Yritän tuurata kaikkialle, parhaimmillaan moneen paikkaan saman päivän aikana…

Olin opettelemassa Cabaret-näytöksen päänäyttelijän tekijän hommat ja vaihdot, jotta voisin tuurata myös häntä tarvittaessa. Natuttamisessa on jo hommia, kun peruukin alle tulee paitsi paksu ja pitkä tukka, peruukkisukka ja tyllireuna, myös pieni lähetin (!) ja mikrofoninpiuha.

Tänään oli ensin vuorossa Salkkarit, sitten oopperapalaveri (tulee muuten maskillisesti olemaan hemmetin haastava homma – jes/apua – kerron siitä lisää myöhemmin) ja illalla teatteria. Tällä kertaa oli vuorossa Kung Oidipus Svenskanin Mini-näyttämöllä.

Pienenpieneen maskihuoneeseen mahtuu jotenkuten viisi näyttelijää samaan aikaan meikkaamaan, sulassa sovussa. Siihen lisäksi vielä yksi maskeeraaja hääräämään, laittamaan tukkaa sekä auttamaan meikeissä ja pukemisissa.


Peilin ääressä on kolme paikkaa…


…ja toisella puolella yksi istumapaikka ja WC :)

Nyt on väsy. Oikein kunnon (kevät)väsymys.

Kesää odotellessa C- ja D-vitamiinia kaikille! :)

2 kommenttia

  1. Santeli 08/04/2011

    Lämpöhalit ja jaksuja! Muista levätä ja rentoutua kun tulee vapaahetki :)


  2. Heidi 08/04/2011

    Sitä samaa sinne! :) Halit.


Comments are closed.