Erilaista osaamista

Tänään meikkailin erään yrityksen showroomissa, kun kuvattiin heidän työvaatteistaan markkinointimateriaalia.


Luonnonvaloa ja catering-piste vieressä, ei hassumpaa :)

Upea mallipoika sai kaikki vaatteet näyttämään tosi hyviltä, vaikka ne henkarissa näytti suht. tylsiltä. Aina mielenkiintoista seurata osaavaa ammattilaista, on kyse sitten ihan mistä vaan osaamisalueesta! Tästä kyseisestä komeudesta on kaiken lisäksi tulossa kirurgi, eli aikamoinen anopin unelma… ;)

Jollain työntekijällä oli läksiäiset, ja pummasin (luvalla) vähän kakkua. Ihanaa pätkiksenmakuista unelmaa, johon taitava tekijä (taustalla) oli tehnyt kaikki työntekijät sokerimassasta. Tässä vaiheessa olivat tyypit jo poimittu alas kakun päältä:

…ja jos joku miettii, miltä se eilen rullattu keinokuituperuukki näyttää, niin yllättävän hyvältä:

Saattaa jopa toimia siihen mihin sitä aattelin… Ehkä. :)