Tehokas vapaapäivä

Sain meilitse vuolaat kiitokset kollegalta siitä hyvästä,
että olen niin tehokas. Ilahduin tietysti, mutta ihmettelin hieman, koska en ollut omasta mielestäni tehnyt mitään kovin erityistä… :)

Laitoin vain yhdistyksen hallitukselle yhteenvedon palaverin päätöksistä, muistutusmeilin nettisivujen ylläpitäjille, jäsenille kutsu mukaan SM-kisatiimiin, ehdotuksen tuotekoulutusajankohdista ja viestiä eräälle yhdistykseen pyrkivälle maskeeraajalle. Hmm, no olihan tuossa jokunen meili.

Rupesin miettimään, että onhan tässä tänään tullut kaikenlaista tehtyä, vaikka päivä oli alunperin täysin vapaa (yhdistyksen palaveria lukuunottamatta).

Aamupäivän palaveriin vierähti pari tuntia, ja jäimme vielä sen jälkeen erään kollegan kanssa vähän höpöttämään ja nauttimaan lisää kahvia ja kakkua…

Sen lisäksi olen käynyt hankkimassa Teatteri Totti -produktioon kaikki tuotteet, joita tarvitaan tehdäkseen naispuolisesta näyttelijästä miehen (kellertävä meikkipohja ja harmaanruskea varjostusväri, rasvaväri, meikkikynä, sieniä ja parit siveltimet).

Kävin välillä kotona ja sitten uudestaan ostoksille. Mukaan tarttui uusi tyyny, paita, aurinkolasit, ruokaa sekä upea juliste, jolla sain vaihdettua huoneeseen uuden ilmeen. Ihana, eikö olekin?


Pariisi 1938 (vanha mainoskuva, yläpuolella lukee Blumenfeld)

Törmäsin viikolla erääseen vastavalmistuneeseen kollegaan, joka tunnisti minut täältä blogista. Juteltiin vähän projektista, johon hän oli lupautunut. Häneltä tuli äsken viestiä, kun lupasin tukea jos hän tarvitsee. Annoin vähän neuvoa, toivottavasti siellä sujuu hommat hyvin!

Nyt on pesukone päällä ja kirjoitan blogia ja kuuntelen (?) taustalla TV:tä. Koko päivänä on ajatuksena ollut, että ihan kohta menen terassille tai käymään avannossa. En sitten käynyt. ;) Onneksi huomenna on Uusi Päivä!

“…miten monet päivät karkaavat meiltä vain, tekemättä mitään… ennen kun huomaatkaan, päiväsi ovat kuluneet. Käytä ne siis harkiten. Koska elämä ei ole vain ohikiitäviä päiviä, vaan ikimuistoisia hetkiä” sanoo juuri tuossa taustalla Finnmatkojen mainos… ;)

Paljon aurinkoisia ja/tai hyödyllisiä päiviä!

2 kommenttia

  1. jenni 26/04/2011

    ihana juliste! mistä saa tollasia?


  2. Heidi 26/04/2011

    Löysin tuon Seven Art -kaupasta (60 x 80 cm).


Comments are closed.