Aurinkoa filmille

Jonain päivinä pystyy ja ehtii mitä vaan, toisina päivinä ei mitään. Tämä päivä kuuluu siihen toiseen kategoriaan, mutta eilen oli tehokas päivä.

Aloitin aamun meikkaamalla Puutarhaunelmia-ohjelman Paulan, sitten hyppäsin Tyran kyytiin ja lähdimme tekemään kauniita edustuskuvia Liike-esitteeseen.


Kuvat otettiin ulkona terassilla, ihanassa auringonvalossa ja kesäisissä tunnelmissa. Meikit olivat raikkaita ja värikkäitä, tukat huolitellun huolettomia. :)

Onneksi Petriina oli auttamassa sekä päivällä, että illalla, kun jatkoimme työpäivää oopperameikeillä. Viimeinen Great Conspiracy -esitys oli Korjaamolla, nyt odotamme maailmankiertuetta… ;) En pistäisi kyllä pahitteeksi lähteä minne vaan tämän porukan kanssa.

Ihanat Petri ja Petriina työn touhussa

Petriina tekee jo toista vuotta Samppalinnan kesäteatteria Turussa – tänä kesänä tarjolla Blondi – Legally Blonde musikaalikomedia – kannattaa käydä katsomassa jos liikkuu sielläpäin!

Pelkästään hänen takia kannattaa jo käydä Turussa :)
Kuva: Henrik Schütt

2 kommenttia

 1. Jenni 13/05/2011

  Hei! Löysin blogisi ja tämä on ihana. Olen itse ajatellut maskeeraus-opintoja ulkomailla., mutta olen kiinnostunut niistä myös Suomessa. Mitä kaikkea olet itse opiskellut ja missä? :)


 2. Heidi 14/05/2011

  Hei Jenni! Kiva, että viihdyt täällä :)

  Olen kirjoittanut aikaisemmin “meikkaajan työstä” joten suosittelen vilkaisemaan sitä:

  http://heidimakeup.com/blogi/archives/154

  Lisäksi elämä ja työ opettaa… :) Olen myös Suomen maskeeraajat ry:n toiminnassa tiiviisti mukana, ja sitä kautta tutustuu kollegoihin ja oppii koulutuksien ja muiden tekijöiden kautta koko ajan uutta.


Comments are closed.