Ensivaikutelmista

Selailin vanhaa meikkikirjaa, joka jäi pöydälle lojumaan. Tajusin onneksi kääntää sivua juuri ennen kuin asiakas saapui. Ei vissiin herättäisi luottamusta jos maskeeraajalla on pöydällä meikkikirja auki kohdassa “The Basics”..? ;)


Alkeiskurssilta: huulikiilto kannattaa pitää lähinnä huulien alueella…

Aina kun tapaa uuden ihmisen, pitää antaa hyvän ensivaikutelman… vaikka tekijä olisi kuinka hyvä, ja tehnyt töitä vuosikausia, luottamus pitää ansaita joka kerta.

Siinä mielessä tuntuu välillä vaativammalta tehdä juhla- ja häämeikkejä, koska yksityisasiakkaalle meikki on todella ainutlaatuinen ja tärkeä asia, kun taas kuvaushommissa näyttelijät luottavat ammattilaiseen ja yksittäinen meikki on vain yksi monien joukossa. Esiintyjät ovatkin yleensä nähneet monenlaista kädenjälkeä, ja he tietävät, että eri tyylit sopivat eri tilanteisiin ja rooleihin.


“Trust me, I know what I’m doing!” ;)

Bongasin äsken netissä kuvan Pipasta, hänen mainostettiin nyt olevan sinkku. Jäin taas kerran tuijottamaan noita outoja alarajauksia, samanlaiset kuin hänen siskonsa Kate piirtää itselleen. Voi kun hän häivyttäisi niitä hieman, olisi niin paljon kauniimpaa… Nämä silmät ovat kuin piirroshahmolla:

Pehmensin kuvassa rajaa hieman, ja johan näyttää heti kauniimmalta, silmät tulevat luonnollisesti esille:

“You only have one chance to make a first impression!”

3 kommenttia

  1. Irina 13/06/2011

    De som får första intrycket av henne bakifrån kan eventuellt ge eyelinern syndernas förlåtelse. ;-)


  2. Heidi 13/06/2011

    Haha… Jag lärde mig nyligen av en bekant, att om något inte verkar riktigt OK kan man alltid säga: “Ainakin näyttää takaapäin hyvältä!” ;)


  3. kosmetiikka 07/10/2011

    Apua mikä kuva tuo huulikiiltokuva! Mahtava, menee aivan kylmät väreet =D


Comments are closed.