Kesähuulet

Kävin Make Up Foreverillä ja ostin kassillisen meikkejä, mm. HD-meikkivoiteita, josta pidän kovasti (High Definition Invisible Cover Foundation). Näiden kanssa pitää olla suht. nopea, mikä sopii minulle. :) Jos haluaa pitkään työstää pohjaansa, esim Face and Body Liquid Makeup saattaa olla parempi valinta.

Tarpeellisten hankintojen lisäksi ostin hauskansävyisen huulikillon, joka oli poistomyynnissä, sekä pari nudea, vedenkestävää huulikynää ja Vinyl Effect Plumping Lip Gloss -tuubin.

Tietysti piti päästä kokeilemaan värejä, ja tein itselleni piristävän huulimeikin, joka on itse asiassa aika kiva, vaikka silmissä ei ole tällä hetkellä mitään meikkiä. Taidankin tehdä siitä joskus jutun, ja jättää silmät meikkaamatta. Less is more. :)

Jostain syystä sain päähäni, että haluan kuvan, jossa maalatut huulet syö suklaata (en nyt osaa sanoa mistä näitä tyhmiä ideoita välillä tulee) ja sen takia päädyin syömään monta suklaapatukkaa, ja nyt on vähän ällö olo. Silti en saanut kovin hyvää kuvaa. ;)

Maukasta kesänjatkoa!