Turku kutsuu

Turussa tulee vietettyä harvinaisen paljon aikaa tänä kesänä, mikä ei haittaa ollenkaan. Se on paitsi kiva kesäkaupunki, myös ystävien ja sukulaisten kotipaikka.


Out of office…

Juhannuksena olin sukulaisten ihanassa kesäpaikassa Turun saaristossa, ja heinäkuun lopussa palaan kaupunkiin työasioissa. Kuvataan parituntinen, kaksiosainen ruotsinkielinen dekkari FST:lle. Laatuun on satsattu, tekijöihin ja näyttelijöihin. Kiva päästä tekemään tällä porukalla! :)

Tarina perustuu Marianne Peltomaan kirjaan ja hahmoihin. Tänään oli läpilukupalaveri, jossa kävimme läpi käsi-
kirjoitukset työryhmän kesken ja keskusteltiin kaikista auki olevista asioista.

Hommia on paljon ennen kun kamera käy, mutta vielä on aikaa. Pääosan esittäjän pukusovitus on hoidettu, jossa olin myös paikalla, koska en ollut tavannut häntä aikaisemmin. Seuraavaksi on testikuvauspäivä ja käsisten läpiluku kaikkien näyttelijöiden kanssa.