Runsaat ripset

Selasin rannalla muotilehteä, ja jäin katselemaan ripsivärimainosta, joka lupasi, että tuote tuuheuttaa, pidentää, erottelee ja taivuttaa, eli “irtoripsimäinen tulos”. Kuvissa oli överiripset, tietysti digitaaliset sellaiset.


Kosmetiikkamainokset ovat kyllä ihan omaa lajiaan… Mietin mitä muita tuotteita myytäisiin sellaisella liioittelulla ja huijauksella? Varsinkin kun tuote pitää ostaa, jotta tulos voidaan todeta.

Oletus on, että “kyllä kuluttajat tietävät, että näitä kuvia muokataan ja parannellaan”. Mutta eihän kaikki tiedä; nuoret tytöt käyvät kovan koulun kun rupeavat meikkaamaan ja alussa joutuvat pettymään siihen, etteivät ikinä voi näyttä lehtien malleilta. Kun mallit itsekään eivät näytä siltä.

Jokseenkin tältä näyttää, kun normikuluttaja kokeilee kyseistä mascaraa (kauneusblogista beautyloves.be)

Katselin YouTubesta vähän videoita siitä, miten helppoa on photoshopata kuvaan paremmat ripset. Tässä tulos on vielä suhteellisen luonnollinen:

Mutta vaikka mascara olisi kuinka hyvä, pelkällä tuotteella ei saa aikaan tällaista eroa:

Ennen (pelkkä mascara):

Jälkeen (photoshopattu):

Ripsipidennykset ovat tavallinen näky tänä päivänä, naiset ovat ilmeisesti kyllästyneet mascaramainosten feikki-lupauksiin? ;)

Näiden kanssa kannattaa olla hieman maltillinen (överiripset loistavat epäluonnollisina), “kammata” ne päivittäin ja käydä huoltamassa niitä tarpeeksi usein. Pari hassua pidennystä repsottamassa eri suuntiin tuo väärällä tavalla huomiota silmiin… :)