Parantavaa ruokaa

Tein kerran kuvausmeikin mukavalle naiselle, jonka kanssa sovimme vaihtokaupoista: minä annan hänelle meikkiasiantuntemustani, hän antaa minulle personal trainer -asiantuntemustaan. Win-win. :)

Kolmen päivän ruokapäiväkirjani oli sekavaa katsottavaa ja nyt kävin hänen luonaan opettelemassa helppoja ja terveellisiä ruokavinkkejä.

Pastamainen annos sisältää kesäkurpitsaviipaleita, pestoa, kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, oliiveja ja basilikaa. Se on hetkessä valmis eikä sitä tarvitse lämmittä tms.


Kaunista ja terveellistä

Leipä sisältää kananmunaa, raejuustoa, leivinjauhetta, psylliumia ja erilaisia siemeniä.

Kun en itse ole mikään himokokkaaja, ruoka on parhaimmillaan helppoa ja nopeaa valmistaa, ja tietysti mielellään terveellistä. Selailin myös mielenkiintoista raakaravinto-opusta, voisi paneutua siihenkin maailmaan paremmin. Heti kun jaksaa… ;)

Todella tehokas tapa lisätä hyvinvointiaan, ja esim ihon kuntoa, on pitää huolta suolesta. Kun vatsa toimii hyvin, eron tuntee ja näkee!

Itse unohdin jossain vaiheessa ostaa lisää maitohappo-
bakteereita kun purkki loppui, ja vatsa onkin tuntunut herkemmältä viime aikoina. Nyt on taas uusi purkki jääkapissa, enää pitää muistaa syödä niitä joka ilta. :)

Terveellistä kesänjatkoa!