Illamasqua

En ole itse käyttänyt Illamasqua-tuotteita, mutta silloin tällöin törmää nimeen YouTuben meikkivideoissa. Kun nyt näin heidän mainoskuvia, oli pakko kiinnostua – niin hienoja ja erilaisia lookeja tarjolla!


Sirens

Kyseessä on brittiläinen merkki, pitänee käydä joskus Lontoossa shoppailemassa… Maailma on niin täynnä meikkejä, etten viitsi harrastaa hakuammuntaa ja ostella netistä tuntemattomia meikkejä. Pitää päästä itse hiplaamaan tuotteita. :)


Toxic Nature

Tosin kun tarpeeksi moni meikkiguru on suositellut jotain tiettyä tuotetta, tilanne on toinen! Tästä syystä haluaisin saada käsiini Urban Decayn Naked-paletin. Väillä vaan tulee näitä “tahtoo!!” -tunteita. Saman firman Primer Potion -pohjustustuotetta on myös kehuttu hurjasti.


Throb

Omassa pakissa löytyy tällä hetkellä viitisen erilaista silmämeikin pohjustustuotetta, mutta vielä parempien tuotteiden etsintä ei lopu ikinä. ;)