Järjestelmällinen työmatkaaja

Pakkaan parhaillaan meikki- ja henk.koht. kamat kolmeksi viikoksi (omat kamat ihan viime tingassa, tietysti;) ja ai-että-on-ihanaa kun saa tehdä täydellisiä, siistejä kokonaisuuksia, kuten “pinni-boksi”, “erikoismaski-boksi” jne… :)


(Laatikot: Clas Ohlson)

Mitä tulee töihin, olen melko järjestelmällinen. Tavaroiden pitää olla järjestyksessä ja helposti löydettävissä, koska kuvauksissa on usein kiire, ja kamoja joutuu roudaamaan paikasta paikkaan monta kertaa päivässä. Kun on selkeä systeemi, löytää aina oikeat tuotteet, ja tietää mitkä pakit ottaa mukaan mihinkin.

Maskeeraustarvikkeita, kuten tekoveriä ja viiksiliimaa, ei tarvitse ottaa mukaan jos kyseessä on perusmeikit. Pinnit ja hiuslenksut voi jättää pois jos kuvissa on vain (lyhyt-
tukkaisia:) miehiä.

Paperimateriaalit pitää myös olla järjestyksessä ja käden ulottuvilla koko ajan. Call sheetistä (kuvausaikataulu) näkee mitä kuvataan millionkin ja missä, kronoon merkkaan jatkuvuudet, jotta ei tule klaffivirheitä, ja työryhmän jäsenten yhteystiedot ja muun tärkeän tiedon pitää löytyä helposti.


Tuotantomemo, call sheet ja krono

Huomenna Turkkussee – palaan taas asiaan 12.8. jälkeen!