Det var det

Printtasin äsken seuraavan tuotannon ensimmäisen call sheetin. Yle Leaks -ohjelmaa ruvetaan kuvaamaan ensi viikolla. Toivottavasti lähtee hyvin käyntiin!


Eilen oli Inget ljus i tunneln -karonkka, kiva lopetus kivalle proggikselle. Vähän tulee kyllä näitä ihmisiä ikävä…

Kuva näyttää enemmän joltain vakavalta kokoukselta, mutta tässä pohdimme joukkueissa visaisia kysymyksiä tuotantoon liittyen. Ohjelmassa oli myös syömistä, saunomista ja uimista (merivesi oli 21 astetta!) ja villiä tanssimista.


Jee – vi vann!!

Saimme nähdä maistiaiset tulevasta – ohjaaja Lauri Nurkse oli hotellihuoneessa Turussa askarrellut kuuden minuutin pätkän silloin kuvatusta materiaalista. Todella hienolta näytti, ihanaa kun ei tartte odottaa vuotta tms ennen kun näkee lopputuloksen! Joulukuussa jo tulee telkusta.


Huomaamaton takapiru pilaa ohjaajan vakavan poseerauksen…


…mutta jää siitä kiinni kun kuva tsekataan.