Sihteeri kuittaa

Tänään on ollut sihteeripäivä, Suomen maskeeraajat ry:n hallituskokous + kisakokous; asioista sopimista, kuorien ja postimerkkien ostamista, meilien lähettelyä ja papereiden hakemista. SM-kisat lähestyvät ja kisapaketit pitää saada mahdollisimman laajaan jakoon.


Postitusta maskeeraus-, parturikampaamo- ja taidekouluihin.

Tänä vuonna ohjelmaa on kisojen lisäksi myös body paintingin maailmanmestareiden workshopit.

Jenkkiveljekset Wolfe tulevat Suomeen, ja heidän workshoppeihin on vielä vähän tilaa. Tästä voi lukea enemmän jos oppi kiinnostaa!

Markkinointitekniikat paranee koko ajan, nyt meillä on ensimmäistä kertaa myös upea kisajuliste, jonka toivottavasti mahdollisimman moni bongaa, esim meikkitarvikkeita ostaessa. Näitä lähtee myös Kauneusmessujen postituksessa m.m. meikkikouluihin.


Kuvassa hieno body painting -työ aiemmalta vuodelta