Yle Leaks

Tänään kuvattiin ekaa kertaa Yle Leaks -ohjelmaa, ja päivä venyi 11 tuntiin. Tosin en katsonut juurikaan kelloa, joten ei se niin pitkältä tuntunut. :)


Ihana koomikko Pirjo Heikkilä vetää tiukkaa settiä studiossa

Olen joskus käynyt Ylellä, mutta vain kääntymässä. Siellä on kiva tehdä töitä, kun on hyvät tilat – sekä pukumaski, että studiot. Esiintyjille on jopa omat pienet hytintapaiset pukkarit jossa voivat vaihtaa vaatteita ja säilyttää tavaroitaan kuvausten aikana.

Eräs puvustajaystävä on hoitanut puvustussuunnittelun, ja kävimme eilen läpi hänen hankkimansa vaatteet, jotta osaan jatkossa hoitaa homman. Vähän jännittää, koska en ole sen alan ammattilainen, ja sen huomaa siitä, etten “näe” kaikkia yksityiskohtia joita puvustaja huomaa. Kuulosti niin helpolta kun hän selitti mitkä sopii yhteen, ja miksi. Mutta sitten kun seisoo vaaterekin edessä kiireessä itsekseen niin toivotaan ettei mene sormi suuhun. ;)

Ihmisten Puolueessa hoidin toki myös jaksokohtaisen puvustuksen, mutta se oli eri asia, koska hahmojen ei pitänytkään näyttää vimpan päälle stailatuilta, vaan vähän sinnepäin.

Lauantaina 21:15 on ensi-ilta TV1:llä! Silloin ruudussa perusraadin Pirjon, Marin, Hissun, Joonaksen ja Teemun lisäksi toimittaja Tuomas Enbuske ja kirjailija Miika Nousiainen (Vadelmavenepakolainen, Maaninkavaara).

Nyt minulla on käytössäni kallisarvoinen Yle:n kulkukortti jouluun asti. Kysymys kuuluukin, että miten muistan ottaa sen kerran viikossa töihin, ilman että pidän sitä aina mukana..? ;)