Keskiviikkoa koko viikon

Tämä viikko on mennyt mukavasti Lilla Onsdag -studiossa ihanan jengin ja mielenkiintoisten vieraiden parissa.


Maanantaina valo- yms säädöt menossa

Viikko aloitettiin luomalla hyvää fiilistä työporukan kesken, jotta vieraille tulee kotoisa olo kun tulevat paikalle. “Vad mysigt ni har det” olikin yleisin kommentti. :)


Tunnelmaa luodaan heti aamulla yhteisellä aamiaishetkellä

Myös ulkoiset puitteet ovat ihanat – kynttilöitä ja tyynyjä lattialla. Missä tahansa voi istua mukavasti. Huomasikin sellaisen ilmiön, että sekä työryhmä, että vieraat jäivät helposti hengailemaan kun työ oli hoidettu. Ei ole kiire pois mukavasta seurasta ja paikasta. :)


Viikon maskipaikka takahuoneessa

Maski on erittäin tärkeä paikka kun luodaan mukavaa tunnelmaa, usein maskeeraaja on ensimmäinen ihminen vastassa kun tullaan kuvauksiin. Kun höpöttää mukavia ja saa ihmisen rentoutumaan ja viihtymään, se auttaa ehdottomasti saamaan hyvän lopputuloksen “purkkiin”.


Tuottaja-ohjaaja-leikkaaja Thomas on tehnyt meistä hienon videon

Yle Leaks näytti muuten paljon paremmalta tällä viikolla. Kun en ollut kuvauksissa. ;) Tempoa oli säädetty, jutuille oli annettu enemmän tilaa ja muutenkin ohjelma oli dynaamisemmin ohjattu ja leikattu. Hyvä homma!

Itse tykkäsin tummemmista väreistä vaatteista, vaikka puvustaja ei ollut ihan yhtä ihastunut, ainakaan pidemmän päälle. Blue screen rajoittaa aika paljon kylmien sävyjen käytön, mutta eiköhän se tasapaino kirkkaiden värien ja tummien sävyjen välillä löydy pikkuhiljaa. Valotilanne näytti myös paremmalta, tyypit eivät olleet niin “pimeitä”. Tästä on hyvä jatkaa, sanon taas kerran. Sinänsä aina on kyllä hyvä jatkaa? ;)