Puvustajan matkassa

Olin tällä viikolla avustamassa Yle Leaksin puvustus-
suunnitteljaa kun hän kävi hankkimassa lisää vaatteita. Niina on ystävä muutenkin, joten mikäs siinä kierrellä kauppoja ja miettiä yhdessä vaihtoehtoja. Sitäpaitsi häneltä opin vaikka mitä vaatteisiin liittyvää, mikä on hyvä homma koska hän ei itse ole paikalla kuvauksissa, vaan minä pidän huolta varsinaisesta puvustuksesta.

Blue screen on osoittautunut hyvin vaativaksi, juuri mitkään kylmät sävyt eivät käy (näistä tulee ongelmia editoinnin yhteydessä) joten esim Marin garderoobi meni uusiksi ja osittain myös Joonaksen ja Teemun. Pirjo oli onneksi heti alusta jo puvustettu lämpimillä sävyillä, ja Hissulla on mustaa ja tummanharmaata paitaa, jotka myös käyvät.


Miksiköhän miehiä ei kiinnosta shoppaaminen kun kaupoissa on näinkin inspiroivaa väri-iloittelua tarjolla?! ;)

Isot valkoiset alueet vaatteissa, sekä tiheät kuviot, pilkut ja raidat ovat kiellettyjä, ja jopa niin pienet asiat, kuin epätasainen kankaan pinta voi olla haasteellinen. Tänään kuvattiin kolmas jakso, ja aamulla ennen kuvauksia käytiin läpi kaikki mahdolliset ongelmatapaukset kameran edessä. Osa joutui kiellettyjen listalle, mutta suurin osa uusista vaatteista meni onneksi läpi.

Vedin Hissun tukan koneella, epähuomioissa pelkät sukat jalassa, ja nyt minulla on yhdet kappaleet villasukkia ihan täynnä karvoja… Ostaisikohan joku yli-innokas fani ne nettihuutokaupassa? ;)

(Hissu tekee yhtä poliisisarjaa, jota kuvattiin keväällä ja sitä ruvetaan taas kuvaamaan ensi kuussa, sen takia hällä on tällainen siili-tukkatyyli menossa).

Nyt nukkumaan, pieni syysflunssa uhkaa iskeä…

Viikonloppuja – pysykäämme terveinä! :)