Vihreyttä syksyyn

Oi, mitä luksusta… harvoin ostan itselleni meikkejä, mutta nyt ostin vihreän YSL-luomiväripaletin. Ainakin toistaiseksi omaan käyttöön.

Yleensä henk.koht. sudit ovat niitä, jotka eivät enää kelpaa asiakaskäyttöön, ja meikit käyvät minulla testissä ennen kun menevät pakkiin. Ja vain ne, jotka eivät syystä tai toisesta sovi sinne, jäävät omaan käyttöön. ;)

Nyt kävi niin, että tykästyin erääseen vihreään smokey eye -meikkiin jonka olin tehnyt yksiin bileisiin. Kyseinen luomiväri päätyi pakkiin, jolloin en enää käytä sitä omaan naamaan. Nyt piti saada lisää vihreää!

Voin siis taas halutessani tehdä tämäntyyppisiä silmiä. Salama on “syönyt” suuren osan, mutta tämä on hyvin helppo smokey look – mustaa kynää pohjalle, häivytys siveltimellä ja vihreää luomiväriä pehmeästi päälle. Aavistus vaaleaa hohtoa sisäkulmaan, musta sisäkajali, mascara ja eiku menoks! :)

2 kommenttia

  1. jenni 21/09/2011

    Ois niin kiva tehä kajalrajaus luomelle mut en osaa! En kynällä, en tussilla, en nestemäisellä, en millään! :(


  2. Heidi 21/09/2011

    Ei kukaan osaa harjoittelematta… :)

    Yritin etsiä täältä, ja hieman neuvoja olen kirjoittanut rajauksen teosta, sekä yhden jutun kissamaisesta rajauksesta. Palaan varmasti aiheeseen vielä.


Comments are closed.