Lahjaidea rohkeille :)

Upea, määrätietoinen nainen keräsi itselleen tiimin, johon kuului valokuvaaja, stylisti, kampaaja ja minä. Missiona tehdä poikaystävälle joululahjaksi vuosikalenteri.
Eiku hommiin!


Kuvia otettiin tietysti 12 kappaletta, jos jonkinlaista ja joka suunnasta. :) Alussa oli vain kasa inspiraatiokuvia, 5 tuntia myöhemmin mahtava portfolio upeita potretteja.


JLo, Britney Spears, Shakira yms inspiroivat poseerauksia

Aamulla malli oli hieman hermostunut, mutta asujen, hiusten ja meikin muuttuessa pitkin päivää, esille tuli monenlaista viettelijää, romanttisemmasta rokimpaan.

Myös erilaista rekvisiittaa ja studion jokaista nurkkausta tuli käytettyä. Upea lahja rakkaalle, todellakin!


Lakanoita, tyynyjä, päähineitä, koruja ja ruusuja… :)

3 kommenttia

 1. jenni 08/10/2011

  ihana! tulee varmaan aika kalliiks varata noi kaikki koko päiväks? :O


 2. Heidi 08/10/2011

  En tiedä mitä diilejä hänellä oli muiden kanssa :) Olen yrittänyt itse väsäillä yhteistyötä eri kuvaajien kanssa, jotta voisi tarjota jonkinlaista pakettihintaa, mutta ei ole löytynyt vielä vakkariparia. Ihan halpaa se ei voi ikinä olla, kun siihen tulee ammattilaisten monen tunnin työpanos, plus rekvisiitat ja studiovuokrat.


 3. Lauri 16/04/2012

  Hei,
  Mielenkiinnolla luin tuota juttua ja ajattelin osallistua ajatusten vaihtoon.

  Olen siis itsekin ammattikuvaaja ja voin sanoa ettei ammattikuvaaja useinkaan ole niin kallis palkata, kuin mitä monet luulevat. Teen itsekin myös yhteistyötä useiden meikkaaja-stylistien kanssa ja voimme tarjota myös vastaavia ratkaisuja edullisesti.

  Meillä on käytettävissämme paikkaan kuin paikkaan pystytettävä niinsanottu “keikka-studio” joka pitää sisällään kaikki tarvittavat, studiovaloista alkaen. Ja koska toteutamme mielellämme paljon projekteja joissa asiakkaalla on mielessään esim. jokin “hieman erilainen muotokuva” tai muuta vastaavaa, pystytämme studion mielellämme vaikka ulos mielenkiintoiseen paikkaan.

  Siirrettävissä studiolaitteissa on myös se etu, että hinnat tulevat huomattavasti asiakkaalle edullisemmaksi, kun pois jäävät juuri edellä mainitut studiotilojen vuokrat yms.

  Tämän ei ollut tarkoitus kuullostaa nyt mainospuheelta, ajattelin vain mainita siitä ettei edellä mainittu projekti välttämättä tule ylettömän kalliiksi.


Comments are closed.