Ikuista meikkiä

Yhdistyksellä oli eilen Make Up For Ever -tuotekoulutus; kiva saada tietoa uutuuksista, sekä käyttövinkkejä suoraan heiltä, jotka todella tuntevat tuotteensa.

Opin mm. että Eye Seal -nestettä voi sekoittaa paitsi kakku-eyelineriin ja luomiväreihin (tehden niistä nestemäisiä ja vedenkestäviä), myös Aqua Cream -väreihin. Aqua Cream sellaisenaan voi tuntua aika tönköltä ja hankalalta häivyttää iholla, mutta kun siveltimen dippaa ensin Eye Seal -nesteeseen saa vesivärimäisen sekoituksen, jolla on helpompi maalata.

Muistelimme, että jo HD-kurssilla viime vuonna todettiin, että primeriä kannattaa aina käyttää. Iho näyttää sileämmältä, meikki pysyy paremmin ja jos haluaa, voi valita värillisen primerin, kuten Mufen HD primer. Näin saa samalla tuotteella myös tasoitettua ihon sävyä.

Ostin itselleni kokeiltavaksi tuon vihertävän version, jolla saa punaisuutta häivytettyä.

Silmien ja huulien ympärysiholle voi levittää huippu-
kosteuttavaa HD elixir -tuotetta, jolla kuivahko iho ja pienet juonteet silenevät.

Levitin tänään omaan naamaan tätä elixiriä sekä hieman primeriä meikin alle kun lähdin kirjamessuille, ja pakko sanoa, että oli kyllä aikast hehkeä olo koko päivän. :)

Meikkipakissa löytyy jo HD-meikkivoiteet, joista pidän kovasti, mutta HD-puuteria en ole kovin paljon käyttänyt. Tuo kabuki-sivellin tosin on aivan ihanan pehmeä iholla. Eräs näyttelijä totesi, että “kuin kissanpennulla vetelisi”. ;)

HD-puuteri on monien mielestä aivan mahtava, mutta se vaatii tarkkuutta, kun sitä käyttää. Jos sitä levittää liian paljon, saattaa tulos salamanvalossa näyttää hyvinkin pahalta. Ehkä pitää kuitenkin antaa sille uusi mahdollisuus.

Kouluttaja muistutti meitä taas siitä, miten pieni määrä riittää koko kasvojen puuterointiin. Hän levitti sitä minun kasvoille, ja illalla kun tulin kotiin, iho oli vielä kaunis ja matta, vaikka olin monta tuntia meikkaamassa polttariporukkaa uimahallin kuumassa saunatilassa!