Syysvärejä

Huomasin pakissa luumunvärisen huulikynän, jota en muistaakseni ole ikinä käyttänyt asiakkaalle, joten otin
sen pois sieltä, jotta sain käyttökelpoisemman värin mahtumaan sen tilalle.

Lipastossa löytyy aika paljon tällaisia tuotteita ja värejä, joita säästän jonkun aikaa siinä toivossa, että keksisin niille joskus jotain käyttöä. Usein näin käykin. Johonkin outoon proggikseen tarvitaan yhtäkkiä tiettyjä värisävyjä jolloin muistan, että minullahan on sopivasti nämä 14 eri luumun sävyä tuolla laatikon pohjalla. ;)

Kyseinen kynä lojui pöydällä kunnes hetken mielijohteesta rupesin piirtämään itselleni eyelineriä sillä. Vähän mustaa kynää vielä ripsien tyveen, pehmennys siveltimellä ja ..katos vaan.. sehän näyttää aika kivalta!

Silmistä tuli “lämpimät” ja meikistä pehmeä. Onneksi tuli kokeiltua, nyt se on tuossa omassa meikkipussukassa ja inspiroidun tekemään pehmeämpää syysmeikkiä itselleni. Huuliin vielä tumman marjapuuronväristä kynää ja kiiltoa päälle.


Kökkökameralla ei saa hyvää kuvaa, mutta vähän fiilistä sentään?

Suosittelen kokeilemaan “jotain aivan muuta” silloin tällöin. Jos ei toimi sellaisenaan, sekoittamalla esim toista väriä tai käyttämällää “väärää tuotetta väärään tarkoitukseen” voi saada uuden, jännän version. Tyyli on vapaa kunhan lopputulos on loistava. Tai mielenkiintoinen. :)