Hiuspidennykset ja -lisäkkeet

Balmain piti yhdistykselle tänään mielenkiintoisen koulutuksen, jossa opeteltiin eri tapoja kiinnittää lisää hiuksia päähän. Paitsi pidennystarkoitukseen, tukkaa voi myös tuuhentaa, tai vaikka lisätä erivärisiä raitoja helposti.


Osa Balmainin valikoimaa

Hiuksia voi kiinnittää monella eri tavalla. On erilaisia sinettejä ja teippejä, sekä klipsipidennyksiä, joita voidaan käyttää vaikka kuvauksissa, kun pidennysten ei tarvitse olla kuin hetken päässä.


Hiuspidennys klipseillä (ja kaikkien pitää päästä koskemaan… ;)

Kouluttaja näytti harjoituspäällä miten kiinnitetään hiusosioita pienillä muovirenkailla, jotka kestävät päässä 2-4 viikkoa. Helppoa ja nopeaa, ja tukkaa voi käyttää monta kertaa uudestaan.

Tämä on mielestäni hieno – kouluttaja heittäytyi Kylli-tädiksi ja esitti mitä tukalle tapahtuu, kun jätetään sinetit hoitamatta liian kauan hiuksiin:


Hiukset kasvavat n. 1 cm kuukaudessa

Paitsi hiustenpidennyksiä, Balmainilta saa myös erimuotoisia hiuslisäkkeitä. Kaikkia pitää kokeilla! :)


Julius näyttää miten hauskaa on hiuslisäkkeillä leikkiminen :D

Hiuslisäkkeillä voi saada nopeasti volyymiä kampaukseen. Ei näin. ;)


Blondi ananas

Osalle meistä kouluttaja demosi miten kiinnitetään teipeillä hiuksia päähän (kestää 2-4 viikkoa), joko eriväristä “raitaa” tai kuten minulle, lisää pituutta. Ei onneksi tämä…

…vaan tämä:

Tilasin poistoainetta, mutta kunnes saan sen, pitää totutella tuohon yhtäkkiseen pituuteen. Huomaan koko ajan työntäväni sen korvan taakse, kun en ole ollenkaan tottunut siihen, että poskella roikkuu hiusta! ;)