Keikkakuvailua

Harmillisen harvoin otan kuvia töistäni… Pirjo joskus muistutti, että voisin useammin ottaa, joten otin neuvosta vaarin ja nappasin torstaina kuvausten jälkeen hänestä kuvan.


Äänestä Pirjo Heikkilä presidentiksi! ;)

Viimeisin Yle Leaks -jakso löytyy aina viikon verran Areenassa.

Mitä muuta on tullut tehtyä… Kävin kollegan kanssa laittamassa meikit ja tukat pikkujouluporukalle, joilla oli teemana “New Orleans”. Paikalla oli cabaret-tyttöjä, Buster Keaton, charleston-tanssija, sheriffi, musta jazzlaulaja yms. Hyvä meininki. En ottanut kuvia.

Lauantaina oli luonnonkauniin häämeikin lisäksi ohjelmassa näyttävää burleskia sekä Marilyn-meikki, joka yhtäkkiä muuttui Timo Harjakainen -lookiksi. Varsinainen tilaaja ei päässytkään lähtemään naamiaisiin ja irtoripsien liimaamisen sijaan liimailin sitten harmaata kreppikarvaa hänen miehensä kaljuun. ;)

Se on muuten sottaista puuhaa! Viiksiliimaa pitää töpötellä vähän sormella jotta siitä tulee kunnolla tarttuvaa, ja sitten sitä kreppikarvaa on joka paikassa. Mastix-pullon sudissa, asiakkaan päässä (missä sitä pitikin olla) ja liimaisissa sormissa.

Lähdin karvaisine sormineni kotiin ja ehdin onneksi putsata kädet kunnolla ennen kun piti olla seuraavassa paikassa. En ottanut Harjakaisestakaan kuvaa. Enkä sormista.

2 kommenttia

  1. jenni 21/11/2011

    Olitko siis tekemässä burleskimeikkiä vai kattomassa burleskia? Kerro siitä :)


  2. Heidi 21/11/2011

    Tein meikkiä burleskiteemajuhliin. Toki katson burleskia aina kun on mahdollisuus. :)


Comments are closed.