Täydellisen punaisen metsästys

Ystävällä on tulossa tärkeät juhlat, ja lähdimme metsästämään hänelle asuun sopivaa, täydellistä vanhanajan punaista huulipunaa.


Täydellisyys on pienestä kiinni :)

Budjetti oli rajoitettu, joten katsoimme ensin läpi kaikki halvemmat merkit Stockalla. Kun kyseessä on dramaattiset, punaiset huulet jotka todellakin vetävät katseet puoleensa, punan koostumus ja tarkka sävy ovat hyvin tärkeät. Ihon sävyyn liian kylmä väri näyttää siltä, että palelee ja liian lämmin sävy saa hampaat näyttämään keltaisilta. Plus että itse en voi sietää “halvanpunaisen” sävyä… ;)

Oma klassisen punainen huulipuna joka minulla on joskus kuvissa (eli ainoa joka minulla on;) on YSL:n. Käytän huulipunaa niin harvoin, etten tarvitse yhtä enempää…

Liian läpikuultava ja kiiltävä puna ei yleensä pysy niin hyvin eikä ole niin intensiivinen ja kohtalokas kuin syvä väri. Mattaväri taas saattaa näyttää huulilla kuivalta.


Fiftarityyppinen, oranssihtava puna + kiilto

Estée Lauderilta löytyi ystävälle täydellinen, aivan ihana tiilenvärinen puna, mutta koska hinta oli hieman kova, jatkoimme etsintöjä. MACilta löytyit sitten se oikea, joka tällä kertaa oli huulikynä nimeltä “Brick”. Juuri sopiva koostumus, jotkut kynät ovat niin pehmeitä, että tuntuu että lähtevät helposti juonteisiin (vaikka niitä ei juurikaan olisi huulien ympärillä). Piirsin hälle huulet kahvilakäynnin yhteydessä ja levitin aavistus kiiltoa päälle. Huippunaisellista ja kaunista.

Ihania pusuhuulia syksyyn!

Vielä yksi mattimyöhänen, Wolfen veljeksiin liittyvä video:

Rakkaus työhömme on menestyksemme salaisuus